Uppdatering och danska investeringsböcker in progress

Dessa godingar arbetar jag med i Danmark <3 För att följa med på den danska resan så kan ni kolla in vår hemsida (se länk i texten), via Linkedin, vår facebooksida, vår facebookgrupp, via Twitter (@moneypenny.dk) eller via Instagram instagram (mymoneyinvest)

Den senaste tiden har jag tillbringat tid i sommarhuset med en mage som växer och en kropp som gång på gång säger ifrån om jag tar för mkt på mig. Därav lite torka här på bloggen. Min prioritering, förutom att gro en liten ny investerare i magen, har legat i att få färdigt de två danska investeringsböcker som utkommer 1 september (vill ni lära er lite danska, eller känner en dansk/a som skulle vara intresserad så är det early bird rabatt i juli och augusti, ni hittar och beställer böckerna HÄR).

 • Bok 1: Den lille guide til: Optimalt økonomisk adfærd
 • Bok 2: Den lille guide til: Investering

Jag skriver dessa böcker tillsammans med mina två danska vapendragare Sarah Ophelia Møss och Ann-Christina Lykke, som jag även driver den danska facebookgruppen Moneypenny – Kvinder som investerar (Danmarks största community för kvinnor som investerar) och websitet/företaget My Money Invest tillsammans med. Vi har även otroligt mycket spännande i pipeline, bland annat Danmarks största aktieturné Danmark Investerer! Ser verkligen fram emot den fortsatta resan med dessa underbara och galet produktiva damer.

I pipeline för kommande inlägg ligger för övrigt bland annat:

 • Uppdatering av mina portföljer
 • Uppdatering för min brorsdotters portfölj
 • Uppdatering för hur det gått med mina REITs
 • Recension av Elin Helanders bok ”Hjärnkoll på pengarna”

Men nu får vi se när dessa kommer. Jag kan kläcka närsomhelst, och därefter har jag ingen aning om var jag mentalt kommer befinna mig. Det vet nog bara alla ni som redan har barn. 🙂

O glöm förresten inte att kolla in Annas och min svenska bok Investeringsguiden som du kan beställa HÄR <3. För att få 3% rabatt på köper så kan du gå med i >Refunder< för att få cashback (helt gratis), jag tycker det är hur smart som helst (mest värt känns det när man bokar resa på Hotels.com)! 🙂

Mina bästa spartips kan du hitta i Dagens Industri (klicka på bilden för att komma till artikeln). Artikeln är tyvärr låst, men ibland funkar det om man kommer in på sidan för första gången. Alternativt hittar du mina 38 bästa spartips HÄR. 🙂

Kram L


 

2 idéer beträffande “Uppdatering och danska investeringsböcker in progress”

 1. Hej,

  Mitt namn är Axel och jag har nyligen startat en sajt som jag tror att dina läsare kan ha stor nytta av. Sajten är https://www.utdelningsjakt.se/.

  Där finns gott om information om utdelningsaktier med statistik och annat. Även en funktion som gör att man kan följa en akties direktavkastning i realtid 🙂

  Vänliga hälsningar,
  Axel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.