barnspar, i media, länkar, privatekonomi

Så sparar jag till min dotter Lærke

Äntligen har jag lite energi till att uppdatera bloggen, och there is more to come.. 🙂 Jag ser fram emot att min lilla Lärka får lite rutin så att jag kan läsa, köra research och skriva under hennes naps.

I Augusti i år föddes min dotter Lærke, eller Lärkan som vi kallar henne. Lærke är ett danskt namn (hennes pappa är dansk), och egentligen ville jag inte välja ett namn som var svårt i Sverige och/eller internationellt. Men efter några veckor där det stod mellan två namn kom Lærke in från höger och tog mig med storm. 🙂 Så Lærke it is.

Anywhoo! I senaste numret av Aktiespararen så kan man nu läsa min artikel om hur jag tänker omkring barnspar och hur jag och min dansk tänker med vårt sparande till Lärkan. Jag visar även upp min brorsdotters portfölj i artikeln. Artikeln är olåst och man kan hitta den HÄR.

En liten överraskning var att Aktiespararen valde en bild på Lärkan och mig till deras omslag. Hur kul som helst. Hade inte trott att Lärkan skulle hamna på ett omslag som 7-veckors. 🙂 <3

Läs mer om min brorsdotters portfölj samt mina två tidigare inlägg om barnspar här:

/Linnéa

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *