P.F.C. – En smart och kostnadsfri app för att få bra överblick på sin ekonomi

— I annonssamarbete med P.F.C. —

Använd min länk så får du 50 kronor när du börjar använda ditt kort.

Få bra koll på din privatekonomi med P.F.C.

Ett riktigt bra sätt att få överblick över sin ekonomi är att hitta en tjänst som kan hjälpa en att snabbt få koll på sina utgifter och hålla styr på sin budget. P.F.C. är ett kort och en app som gör just detta, helt kostnadsfritt. Ladda ner P.F.C.-appen och beställ hem ett kostnadsfritt Mastercard. Du kan enkelt ladda ner och kolla in i appen via ett Mobilt BankID. För att kunna använda kortet behöver du föra över pengar via Swish. Ladda ner appen P.F.C. och testa själv! 🙂

 

Du betalar 0 kronor om året för appen och kortet, och så länge du inte tar ut över 3000 kronor per månad så tillkommer heller inga uttagsavgifter. Reser du mycket så är det också förmånligt då de inte tar ut något valutapåslag.

Några av favoritfunktionerna i appen:

 • Resor!
  P.F.C. är superbra för resor. Inte bara eftersom du enkelt kan dela upp kostnader om ni är fler (se Grupper nedan) men också för att du löpande håller dig uppdaterad om  din reseekonomi. Se i denna film hur det kan se ut.

  Andra punkter som man får med P.F.C. är:

  • Koll på pengar! Du får pushnotiser efter varje köp – så kan man se att rätt summa har dragits (man ser summan i SEK och ser hur mycket du har kvar). Du kan sätta en budget för resan och löpande hålla koll på att du håller den! 🙂

  • Pushnotis efter varje köp gör att du även på direkten kan se om någon har kommit åt dina kortuppgifter
  och använder kortet olovligt

  • Spärra kortet i appen om det försvinner under resan

  • Uppstår det problem kan du chatta med kundtjänst om du behöver hjälp

  • Inga valutapåslag

  • Inga uttagsavgifter upp till 3000kr per månad (sedan 1,5% på allt över 3000kr)

  • Sätt enkelt in pengar med Swish om du behöver fylla på

 

 • Håll koll på pengarna hela tiden.  En grej jag verkligen gillar är att appen skickar pushnotiser vid varje köp. Detta gör iaf att jag tänker mer över mitt köpbeteende. Man blir lite mer medveten när man hela tiden får notiser om vad man lagt pengar på. Toppen! En annan bra sak med P.F.C. är att man enkelt kan spärra kort eller byta pinkod.
 • Grupper – Dela ekonomi.
  Denna lösning är gjord för oss som någon gång behöver dela upp utgifter. Det kan till exempel vara i förbindelse med en resa där många varit med och betalat olika saker. I appen kan du skapa en grupp, bjuda in dina vänner/familj och efter att alla lagt in sina utgifter i appen så hjälper den er att reda ut vem som skall betala vad till vem. Inget mer krångel med sånt, och du kan såklart ha flera grupper. Som sagt kan du ha flera olika grupper, så du kan även använda appen om du skall dela kostnader med en sambo eller room mate. Ni kan ha varsitt kort och app men ändå hålla koll på er gemensamma ekonomi via funktionen Grupper.

 

All and all tycker jag detta är en smidig lösning som ger dig en snabb och enkel uppfattning om din privatekonomi. Och du betalar inget för varken kort eller app.

Hoppas du gillar tipset! 🙂 Och glöm inte att du får 50 kr direkt på kortet om du blir medlem via denna länk. 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.