Möjlighet att investera i Yogayama – Sveriges största yogastudio

2017 års vinnare av SEB:s pris ”Framtidens Franchiseföretag”. Med 13 års erfarenhet tar Yogayama greppet om en fragmenterad marknad som växer med ca 20% per år.

Ikväll, 5 december, klockan 19.00 öppnar investeringen för Yogayama via Pepins. Läs mer HÄR.

Yogayama är ett företag som har funnits i 13 år, och de tar nu in kapital med målet att kunna starta mängder med yogacenter genom franchisekoncept – och bli störst i Europa.

Yogayama omsätter för 19 miljoner kronor i Stockholm, och har en stabil ökad omsättning.

Jag tycker det verkar intressant. Yoga är växande och finns ju idag på i stort sett alla gym.  Det enda jag tänkt på är att det i specialiserade yogastudios fortfarande är väldigt dyrt. I Göteborg ligger månadskort på Yogayama på 980 kr och i Stockholm på 990 kr. Dock har de pensionärs- och studentrabatt (20% för studenter). För samma pris får man gå 7-8 gånger på andra specialiserade yogastudios, så för den aktive kanske det är en bra deal. För någon som mig så är det fortfarande för dyrt (jag är totalt grön, så rätta mig gärna om jag har fel.. 🙂 ). Förhoppningsvis kan de med det nya kapitalet göra om sin affärsmodell för att hjälpa få in fler mellan-aktiva besökare? Det hade jag tyckt om. 🙂

För dig som gillar Yogayama kan du alltså nu bli delägare, och vara med i Stakeholders club för att få ny information first-hand. 🙂

Varför ska man investera i yogayama?

Här är några av punkterna till varför du skall investera (från Yogayama och Pepins):

  • Fortsatt utveckling av digital e-learningplattform.
  • Yogayama tar greppet kring en fragmenterad marknad och erbjuder kunniga och drivna entreprenörer att kunna fokusera på det de gör bäst.
  • Under 2018 kommer fler än en miljon svenskar att utöva yoga i någon form. Det är totalt sett fler som utövar yoga än exempelvis fotboll.
  • Med nytillsatt styrelse med specialkompetens inom branding och franchise står Yogayama väl rustade inför kommande storexpansion.

Länkar / Läs mer

 

– Jag har samarbete med Pepins, därför kan inlägget innehålla samarbets/affiliatelänkar. Samarbetet påverkar inte det jag skriver, det är 100% mina ord och åsikter. –


 

Kommentera