Min utdelning i november

-Inlägget innehåller affiliatelänkar-

Hallå där!

Hoppas ni har en fantastisk december so far! Här hemma hos oss i världsmetropolen Aalborg är väl vädret inte helt så juligt, men julmarknaden i centrum är supermysig och jag har precis hängt upp pepparkakor med glasyr i fönstret! Och julmusiken har vi spelat sen mitten av november.. I år kommer jag nog vara lite mer försiktig med att pynta granen. Jag jobbade i några år i en bod på Liseberg där jag skaffade mig julgranskulor värt en förmögenhet (nej, jag tänker inte räkna på vad pengarna hade blivit till om 20 år -they make me happy.. ;)) men jag tror inte Lärkan förstår värdet ännu. Så vi kör nog på enklare varianter i granen i år. Tipsa gärna om ekonomiskt julgranspynt 🙂

Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket eftersom jag har både en liten Lärka, jobb samt driver Ekonomiguiden i Sverige och Moneypenny i Danmark och Norge. Men följ gärna med mig på Instagram där jag delar lite oftare 🙂

Mitt nyårslöfte – sammanställ utdelningar varje månad

Mitt nyårslöfte för 2020 är att sammanställa min ekonomi OCH mina utdelningar varje månad (som ja, jag börjar med lite tidigt för jag kunde inte bärga mig (så kommer säkerligen hålla löftet)). 🙂

I november måned fick jag 753 kronor i utdelning. Otippade var Investor, Kinnevik och Midsona som jag inte uppdaterat i min årsplan sen sist (ska dela en uppdaterat planeringsportfölj snarast, min senaste hittar ni HÄR). Aktierna som jag fick av är följande:

Investor (SE)
Kinnevik (SE)
Midsona (SE)
NCC (SE)
EPR (USA)
LTC (USA)
Realty Income (USA)
Omega Healthcare Investors (USA)
Tanger Factory Outlet (USA)

Ha en fin onsdag!

/Linnéa


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.