Min första föreläsning om ekonomi!

Förra veckan, närmare bestämt förra tisdagen, var dagen då jag höll min första föreläsning om ekonomi.  Jag trodde f ö inte det var sant när jag först blev tillfrågad, men jodå.. 100% sant. Jag var sjukt taggad men också nervös eftersom jag 1. skulle hålla föredrag om ekonomi, och 2. skulle hålla det på danska (!).

Men det gick hur bra som helst. Vilket gäng att föreläsa för! <3 Tillsammans med mig föreläste Sune och Gitte. Sune är en av få jag funnit här i Danmark som bloggar om vägen till finansiell frihet och om passiva investeringar (www.frinans.dk). Han har en sparkvot på >50%, och är stenhård i sin överbevisning om passiva investeringar, och jag kan inte göra mer än att hålla med. Kan jag verkligen slå marknaden? Njae. Gitte är en f d professionell handbollspelare och utbildad revisor. Gitte jobbar just nu som senior rådgivare på den danska investeringsföreningen Formuepleje, skriver många artiklar om hur man kan hantera sin ekonomi, brinner för att få fler kvinnor att bli ekonomiskt medvetna och är helt galet vass. Hoppas på framtida samarbeten med dessa två juveler.

 

Här står jag och pratar om mina ekonomiboxar på danska.


 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.