Försäkringsfokus: Att optimera sina försäkringar!

I samarbete med Försäkringsutmanaren från ICA Försäkring

Hallå! 🙂

Hoppas allt är bra med er och att ni kommit gott igenom denna kris. Eller den är ju inte över ännu, även om min portfölj i nuläget ser stabil ut. Jag bor ju i Danmark så jag längtar hem till föräldrar och vänner i Sverige och hoppas jag snart kan åka hem utan oro. Jag ska skriva ett inlägg snart om hur jag agerade där i mars-april samt hur min portfölj klarade sig. Men detta inlägg kommer handla om att optimera sina försäkringar! 🙂 Jag brinner faktiskt lite extra för detta då vi sparade en hel del kronor per år när vi samlade alla våra försäkringar och bytte försäkringsbolag i november förra året. Tycker försäkring är en sån där grej man liksom har i huvudet men aldrig orkar göra något åt.. aaah, yes I know the feeling. Meen – just do it! Det kan vara så värt.

Kolla upp dina försäkringar med ICA försäkrings försäkringsutmanare

Anna och jag kör i dessa veckor en sparutmaning i våra facebookgrupper (som du hittar här och här) och som en del av detta har vi samarbete med ICA Försäkring. De har utvecklat en tjänst som vi tycker är riktigt bra och som hjälper dig att för det första få en överblick på de försäkringar du har, men även låter dig jämföra dina försäkringar för att se om ICA kan ge dig bättre erbjudande (eller en bättre försäkring till samma pris – plocka russinen ur kakan helt enkelt). Medvetenhet är verkligen A och O när det gäller att optimera sina utgifter, så att enkelt kunna samla en överblick är toppen – och såklart även smidigt att samtidigt få reda på hur ens försäkringar står sig jämfört med det som ICA kan erbjuda. HÄR hittar du Försäkringsutmanaren (du kan även klicka på bilden nedan).

Genom att logga in med ditt personnummer och Mobilt BankID får du en översikt över dina försäkringar och för varje försäkring kan du sedan klicka dig vidare om du vill jämföra.

Läs mer info om försäkringar i Ekonomiguidens nyhetsbrev

I våra nyhetsbrev som vi skickat ut, där vi går igenom försäkringar, har vi i det första brevet fokus på vilka försäkringar man ska ha och vad som ingår i de olika, och i brev nummer två går vi igenom våra 4 bästa tips kopplade till att försäkring och säkerhet (t ex vad som är viktigt om man ska starta familj, eller om man tankar fel i bilen. :))

Kommentera gärna med input eller om ni lyckats få ner era utgifter till försäkring! 🙂 Kom även ihåg att konsumenternas.se är superbra för att jämföra alla möjliga typer av utgifter. Awareness awareness awareness!

 

Kram på er!

/Linnéa


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.