En slant i Vitrolife


Har faktiskt länge varit sugen på att investera i Vitrolife. Ibland inne på investmentbolaget Bure, men alltid pga Vitrolife..  Utvecklingen har sett fin ut. Vi blir fler och fler människor och åldern för förstföderskor verkar ju inte minska iaf..

Dock ligger Vitrolife på en tråkig plats 138 på Albrights gråa lista, så dom skulle kunna ta in lite fler kvinnor i ledningen. Brukar ju f ö ge bättre avkastning också har jag hört. Skärpning.

Fick upp ögonen för Vitrolife igen efter rapporten som jag såg i Börsnytt (får Aktiespararnas Börsnytt i e-lådan varje dag, loveit). Tycker ett P/E tal på 46 är ganska högt. Men förväntningarna är ju stora. Och jag tror att det kommer gå bra. La en väldigt liten slant, och hoppas att jag kan börja månadsspara lite också kanske.
Gottodix twittrade att den ligger på en neutral nivå när jag stakade honom lite :), which is saying a lot vid P/E 46 enligt mig. Men jag är ännu en aktie-n00b (men ja, det ligger en hel del annat i påsen som skall undersökas.. och inte bara P/E-tal 🙂 ). Vad tror ni om Vitrolife?

Ibland lägger jag en liten slant i bolag som jag vill kolla närmare på. Detta är ju förstås lite riskfyllt, men eftersom det är en liten peng och själva agerandet sparkar mig i röven att analysera mera så har det funkat ok. Det känns bra för mig iaf. Tyvärr köpte jag inte Fenix Outdoor i december när jag ville gå in med en liten post. Den fortsatte bara upp.. så jag vågade mig aldrig in. Hade gått 200kr plus även om jag bara köpt en aktie. 😀 Och jag ser fjällräven överallt. Alltså ÖVERALLT. Alla danskar har väskorna, jackorna, påsarna.. ja, allt.