Dansk film om varför jag investerar

Varför ska man investera?

I maj tog jag tåget ner till Köpenhamn för att vara med i en porträttserie för att visa hur olika investerare kan se ut. Eller.. ja, att alla kan investera. Såklart sa jag ja! Trött efter resan, blöt av majregnet och med frizzy hair fick jag sitta o prata ekonomi med filmgänget. Gött gött o så kul. O vi pratade vidare om investering, kontoformer och skatt ihopknökade i bilen när de skjutsade mig till Centralstationen. Här nedan kan du se mig försöka prata danska och vill du läsa hela artikeln skriven av den superhärliga journalisten Sanne Opstrup Wedel så finns den HÄR.


 

1 idé beträffande “Dansk film om varför jag investerar”

  1. Matnyttig sida, av nyfikenhet angående din fondportfölj. Hur kommer det sig att du väljer att ha både en Europa fond, Nordnets nordenfonder, investmentbolag Sverige/Global samt en globalfond. Varför allt detta krångel, nästan varje fond överlappar varandra vilket gör att det blir mycket kaka på kaka?

    Själv har jag valt 90% i en globalfond och 10% i Asien för att inte behöva ombalansera för mycket. 1% mår jag bra av, då vi är en liten droppe i det stora hela.

    Kör hårt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.