Bokrelease och Danmarks största ekonomipodcast

Nu var det ju ruskigt längesen jag uppdaterade här. I nästa inlägg ska jag uppdatera hur det gått för min brorsdotters portfölj, som har gått ok sedan köp i oktober 2017 trots en go svängning ner i det röda territoriet ett tag. Dessvärre kan jag inte köpa ETFerna i portföljen som planerat pga Mifid2, så där ligger jag fortfarande i researchfas för att kunna komplettera på andra sätt (behöver t ex ny exponeringsmöjlighet till Indien och något som motsvarar ETFen SHE, så hojta till om du har input 🙂 ).

Idag åker jag upp till Stockholm för releasefest för Annas och min bok ”Investeringsguiden – Så kommer du igång med ditt sparande”. Jag fick boken budad hem från förlaget för ett litet tag sen (Tack bästa Pagina), fantastiskt och overklig känsla att hålla i den. Via denna länk kan du köpa den till kampanjpris (169 kr) fram t om 31 maj.

Nu imorse var min danska partner Sarah (från den danska investeringsgruppen Moneypenny) med i Danmarks största ekonomipodcast ”Millionærklubben”. Det kändes mycket större än jag trodde. Från att jag startade den sommaren 2016 tills dess att jag fick med Sarah som admin var vi 700 danska kvinnor, idag närmar vi oss 3000 och har jättemånga roliga och spännande events framför oss (t ex en aktieturné i hela Danmark som startar i juni, wohoo). Vill du se henne in action så kika här (program 3 maj). Hoppas jag kan vara med nästa gång, även om jag är lite orolig för hur min danska kommer låta.. 😀

Förresten, bor du i Stockholm så kom förbi Börshajens event på lördag (5 maj). Kl ca 16.30 kan du möta Anna och mig när vi står och säljer och signerar böcker. Du kan även lyssna på Annas föreläsning (och många fler) kl 15.30. Blir hur bra som helst! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.