Bli delägare i AIK Ishockey via Pepins

En rolig grej med pepins, och att investera i onoterat generellt, är att man får vara med i små tillväxtbolag man annars inte hade haft möjlighet till. Jag äger själv Naava och Superfruit samt Pepins själva, och håller koll på nya spännande case. I veckan som gått öppnade emissionen för AIK Ishockey, vilket betyder att man nu kan bli delägare i ett svenskt hockeylag med höga ambitioner.

AIK Ishockey vill ge alla fans möjlighet att bli delägare i sin egen ishockeyklubb och ta del av resultatet vid eventuella framgångar.

För att veta mer om hur det funkar via Pepins så kan man läsa mer HÄR. Lite kort så startar man ett konto via Pepins (gratis) och väljer därefter att vara med i emissionen. Ofta är det ett minimumantal aktier man skall köpa, men det rör sig max om några få hundra kronor (för AIK Ishockey ligger det på min. 490 kr). Man behöver således inte gå in mer stort kapital, utan kan vara med på ”ett hörn”, om man vill detta. 🙂 Man får sedan reda på hur många aktier man tilldelats och de hamnar på ens konto. Man kommer automatiskt med i något som kallas Stakeholders club, där man till exempel får ta del av erbjudanden eller rabatter som endast gäller delägare. Skapa konto och läs mer om AIK Ishockey HÄR.

För just detta bolag får du redan vid delägarskap – en investering på 490 kr – en delägarhalsduk. Se screenshot nedan för att se andra delägarförmåner baserat på andel delägarskap. 0.5% av investeringarna tillfaller Barncancerfonden.
När AIK Ishockey når SHL och visar vinst kommer samtliga delägare vara berättigade till eventuell aktieutdelning.

Skapar du ett konto på Pepins kan du ladda ner memorandum (information om emissionen och om företaget) för att läsa mer. Rekommenderar alla som investerar att läsa memorandumet, för att få all tillgänglig information. 🙂

Ekonomi

Vill du kolla närmare på ekonomin – omsättning/vinst etc. kan du kolla deras infosida på allabolag.se HÄR.

Länkar

 


 

Mina inlägg om Pepins är inte sponsrade av Pepins. Allt jag skriver om är 100% jag. 🙂Jag aldrig skulle samarbeta med ett företag som jag inte själv gillar och/eller använder mig av. Pepins har ingen kontroll över det jag skriver, däremot kan inläggen innehålla samarbetslänkar. Ni som läser min blogg påverkas inte av detta och det kostar alltså ingenting. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.