Aktiesnack när man behöver det

God lördag!

Har du någon att snacka investeringar med? Jag tror personligen det kan vara riktigt bra för ens avkastning att ha någon att sparra med.. 🙂 Kanske framför allt när det ser rött ut i portföljen.

Här är ett kort tribute-inlägg till mina aktiekompisar både i Economista– och Moneypenny-grupperna såklart, men även till några av mina närmsta kompisar som startade med sina investeringar under samma år som jag <3 . Vi har en chat på Whatsapp där vi delar med oss av tankar, frustration och glädje när det kommer till våra investeringar.

Varför köpte du aktien?

Jag får sparring direkt omkring varför jag köpte en aktie från början om den t ex går ner mycket. Detta hjälper mig att ta ett steg tillbaka och gör att jag sällan säljer något för snabbt utan att tänka.

Inspiration

Jag får ut väldigt mycket av den input jag får på mina tankar och frågor. Jag får även mycket ut av att vara med på deras resa och deras tankar och funderingar. Vi snackar om buffert, budget, specifika aktier eller index.. helt enkelt allt som har med investeringar att göra.

  • Vikten av aktiekompisar har jag skrivit lite mer om HÄR. 🙂
  • Kom igång med dina investeringar HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.