Releasefest, boksignering, Nordnet talks och GP :)

Nu har det gått 13 dagar sedan Anna och jag hade releasefest för vår bok ”Investeringsguiden”. Jag tänkte såklart skriva ett inlägg så fort jag var tillbaka i Danmark, men tiden bara flög iväg. Dagen efter festen spelade vi in Nordnet talks med Alexander Gustafsson. Det var riktigt roligt, och kan tänka mig att det är ännu roligare när man inte är lika nervös som jag var. Anna och Alex är ju riktiga media-darlings, hur grymma som helst :).

Lördagen den 5 maj var jag på Börshajen Academy och lyssnade på bland annat Anna och Micke samt Elin Helander. Grymma presentationer! Sedan var det full rulle med boksignering. Fantastiskt kul att träffa alla som kom och köpte – många från Economista-gruppen, även om man gärna hade haft tid att prata längre med alla. Men SÅ kul. Man kan förresten köpa boken till kampanjpris fram t om den 31 maj via Adlibris, klicka HÄR för att komma dit (och använder ni Refunder (samarbete) så får ni 3% extra rabatt :)).

Anna på scen. Briljanta kvinna.

På söndagen åkte min dansk och jag till Göteborg och tillbringade söndagen och måndagen i sommarhuset på bästkusten tillsammans med mina föräldrar. På måndag em blev jag fotad för Göteborgs-Postens ekonomibilaga där Anna och jag är med i slutet av maj. Hur kul som helst! 🙂

Fotografen ville ha med Anna på Facetime, vi får se om det blev nått.. 😀
Och investeringarna då?

Ja, ibland hinner jag inte med att kika i portföljen lika mycket som jag hade önskat. När det kommer till investeringarna så jobbar jag fortfarande på mitt uppdateringsinlägg för min systerdotters portfölj. I veckan köpte jag en liten sudd i IBT (Infant Bacterial Therapeutics) som en liten spekis, mest för att jag tror på probiotika (äger sedan innan Probi och kikar på BioGaia) och ville ge mig själv lite eld i baken för att läsa på. Jag har försökt hitta och röja igenom de 8 artiklar IBT refererat till för att få lite nys om hur resultaten för bakterien Lactobacillus Reuteri i deras probiotika-preparat (IBP-9414) sett ut i tidigare studier. Preparatet/bakterien används till för tidigt födda barn och specifikt för att minska risken för NEC (Necrotising enterocolitis). Det är fas 3 på gång här i 2018, och trenderna i de artiklar jag hittat ser fina ut, även om det endast är en signifikant skillnad i 3 av de 6 artiklar jag hittat hittills (har mailat IBT før att få händerna på de sista två). Vi får se om jag får till ett litet inlägg om detta :).

Annars njuter jag väl av att den svenska kronan varit så låg mot den svenska. En go löneförhöjning på ca 7-8% de senaste månaderna, om man väljer att se det så. 🙂

/Linnéa

Stenaline på vägen tillbaka till Danmark
Tillbringade också tid med världens bästa Julle och David när vi var i Stockholm <3

Kommentera